kolačić madeleine

petak, 20.04.2012.

poslovično polovično




kad nešto napraviš
napola

ko preko "neke"
stvari

jel se to uopće
računa u
učinjeno?

ima li rezona
držati polovičnu
mjeru za
razmjeru
mjerila?


može se reći:
probao sam
ali nije
išlo!
ili
bolje išta
nego ništa!
ili
tko išta radi
ne boji se gladi!

(a sve ne gledajuć kako se
radnik zapravo
napola hladi)


polovična radnja polovičan
uspjeh nosi -
osim ako prebaciš
nekome drugu
polovicu



20.04.2012. u 16:26 • 8 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.04.2012.

wellcome to my dark side




kako bi to na majici rekli
- we have cookies -

iako, nije to do kolačića
i do kave
nego više
do viška lošeg raspoloženja
i manjka vremena
za pametne opservacije

bijeli blog za dobre dane
i crni za crnohumorne
to bi bilo dobro
dane isto tako dobre
samo se dobro kojiput bolje
vidi na kontrastnoj podlozi
zapravo crno i postoji
da bi vidjeli bijelo
da bi vidjeli bolje


19.04.2012. u 13:12 • 4 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

09.16 (2)
07.16 (1)
07.15 (3)
02.14 (1)
11.13 (1)
10.13 (2)
09.13 (3)
08.13 (4)
06.13 (1)
05.13 (7)
04.13 (5)
12.12 (2)
11.12 (2)
10.12 (1)
09.12 (5)
08.12 (13)
07.12 (8)
04.12 (2)
02.12 (12)
01.12 (1)
12.11 (2)
11.11 (14)
10.11 (12)
09.11 (23)
08.11 (7)

30 sa 10

je temperatura na kojoj
kolačići madeleine.
najbolje uspijevaju.
Vaša vozila prislonite ovdje,
dalje se ide
na Proustov način :
zagrizeš, i odnese te!





Do not copy!
fotke i tekstovi su moji,
osim ako nije drugačije naznačeno.
ako su vam tako dragi
da ih želite
linkati, kopirati ili štogod drugo
mailnite mi!

novi kolačići

oups!






Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se