kolačić madeleine

četvrtak, 02.02.2012.

volim







Jerković uokvirio, a i ja mu se pridružujem.
Nije da se ne sjetim, nego mi nekako pobjegne to vrijeme.
Čak bih rekla da se ubrzava - neki dan sam zastala samo na trenutak,
pogledala nešto u stranu i dok sam okom
trepnula prošlo je tri minute, a trajale su kao
starih pol minute, onih prijašnjih, predratnih pol minute.

Prije se to vrijeme nekako na duže razvlačilo,
kao sir na pizzi na onim reklamnim fotkama raznoraznih
pizzerija,
a pitanje je kad dođeš kod njih jesti hoće li
taj sir tako to odraditi.

Ošla s vremena na jelo, što znači da
mi je vrijeme za ručak. Meni je svako vrijeme
vrijeme za ručak, naročito kad je ovako hladno
kao danas, ma gladna sam ko vuk po cijele dane,
i imam punu torbu suhog voća koje kao usput papnem.
Na svu sreću mi se ne prima
... puno.

02.02.2012. u 17:12 • 5 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

09.16 (2)
07.16 (1)
07.15 (3)
02.14 (1)
11.13 (1)
10.13 (2)
09.13 (3)
08.13 (4)
06.13 (1)
05.13 (7)
04.13 (5)
12.12 (2)
11.12 (2)
10.12 (1)
09.12 (5)
08.12 (13)
07.12 (8)
04.12 (2)
02.12 (12)
01.12 (1)
12.11 (2)
11.11 (14)
10.11 (12)
09.11 (23)
08.11 (7)

30 sa 10

je temperatura na kojoj
kolačići madeleine.
najbolje uspijevaju.
Vaša vozila prislonite ovdje,
dalje se ide
na Proustov način :
zagrizeš, i odnese te!





Do not copy!
fotke i tekstovi su moji,
osim ako nije drugačije naznačeno.
ako su vam tako dragi
da ih želite
linkati, kopirati ili štogod drugo
mailnite mi!

novi kolačići

oups!