novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

cool

Uključi prikazivanje slika

30

čet

03/17

SONETI MUKE

potok.blog.hr

9. POSTAJA I opet pade sred te uzbrdice, pa se još jednom iz prašine diže. Snaga je veća što je vrhu bliže. Upravlja Ocu svoje bolno lice. Pred očima mu povorka se niže svih što će sveto popljuvati čelo. Otkupit' želi čovječanstvo cijelo. I...

Kolaž usputnosti

gp-crnobijele.blog.hr

Zagreb "Nemoj misliti na torticu!"

* Sir, tost, pekmez, šipak i jogurt ... 490 kcal

minus40kg.blog.hr

10 dag sir, kravlji sviježi, posni 5 dag tost, integralni 5 dag pekmez, jabuka 5 dag šipak 2 dl jogurt 2,8% m.m.- tost natopi s malo jogurta - pomiješaj sir i pekmez - namaži tost - serviraj uz malo šipkaPravi kolač od sira ;) Tost, kada se ovako...

Mozaik srca

slucajnosrce.blog.hr

(srce uočila Lastavica) Mozaični prikazi se sastoje od više manjih detalja koji zajedno tvore cjelinu, što smanjuje oštrinu i preciznost prikaza, no daje slici jedan poseban čar, simbolizirajući pri tome nesavršenost svijeta, a opet i njegovu funkcionalnost....

Nikad nije kasno

ljubavjejednostavnoljubav.blog.hr

Danas je dosta ljudi ostalo samih iz samo njima znanih razloga. Da li je sramežljivost, neodlučnost ili nešto treće razlog tome? Možda je strah od vezivanja razlog njihovoj neodlučnosti ili vjerovanje da je za pravu veliku ljubav prekasno? Za sreću...

zagrebački štikleci .....

mekon.blog.hr

ha... MG...pak bu sranja....... hitro dečki.. bu se Anzelmo saf zasral ak vse sam spije.... ozbilna kak i glazba .... osmjeh od vuha do vuha za 10 kuna i jen Bravooo....

SANJALAČKI TRENUCI

shadowofsoul.blog.hr

slika: digital artist napisano: 19.10.2009. na portalu Magicus, iz moje 5. zbirke: NA TRGU PTICA http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=32241 Iz kontinuiteta trajanja beskrajno dugog ponedjeljka vidim sliku bez okvira, kao tijelo...

petak, 30.03.2007. SMOTRE ŽUDIJA DALMACIJE – VID 2007.

promina.blog.hr

(Deset godina poslije-Povratak u 2007. godinu) petak, 30.03.2007. SMOTRE ŽUDIJA DALMACIJE – VID 2007. Vrijeme brzo leti i za desetak dana eto nam i Uskrsa. Promina je za Uskrs puna kako domicilnih, tako i privremeno raseljenih Prominjaca. Vrijeme...

* Sir, tjestenina i cvjetača na bijelo (s vrhnjem za kuhanje) ... 490 kcal

minus40kg.blog.hr

4 dag sir, polutvrdi, Biskup 5 dag tjestenina, mašleki 20 dag cvjetača (karfiol) 0,5 dl vrhnje za kuhanje, 20% m.m. sol, provansalske trave- skuhaj tjesteninu i cvjetaču, ocijedi - umiješaj vrhnje i ribani sir, začinisir + tjestenina + povrće...

Pivska priča iz Pančeva

stella.blog.hr

Prvi objekti za proizvodnju piva su izgrađeni uz obalu rijeke Tamiš, 1722. godine, kada je Pančevo bilo dio Austro-Ugarske. Pivaru je otvorio Židov Abraham Kepiš i ona je nakon promjene nekoliko vlasnika, od 1847. godine, postala vlasništvo porodice...

MOJA KRITIKA romana Enriquea Vila-Matasa "Pariz nikada ne završava" u "Vijencu"

knjigoljub.blog.hr

Na kioscima je novi broj "Vijenca" (samo 10 kuna), a u njemu, između ostaloga i moja kritika romana "Pariz nikada ne završava" Enriquea Vila-Matasa Novi "Vijenac" još donosi: - kolumne Nives Opačić i Pavla Pavličića - tekst...

MOJA KRITIKA romana Enriquea Vila-Matasa "Pariz nikada ne završava" u "Vijencu"

knjigoljub.blog.hr

Na kioscima je novi broj "Vijenca" (samo 10 kuna), a u njemu, između ostaloga i moja kritika romana "Pariz nikada ne završava" Enriquea Vila-Matasa Novi "Vijenac" još donosi: - kolumne Nives Opačić i Pavla Pavličića - tekst...

PREDSTAVLJANJE knjige: Irena Skopljak Barić "Neprivezani (HDP, Biblioteka časopisa Poezija, 2016.)

knjigoljub.blog.hr

Pozvani smo na predstavljanje knjige: Irene Skopljak Barić "Neprivezani (HDP, Biblioteka časopisa Poezija, 2016.) u četvrtak, 30. 03. 2017. u 19.30 h u knjižnici Bogdana Ogrizovića Sudjeluju: : Irena Skopljak Barić, autorica...

Statistika

Zadnja 24h

9 kreiranih blogova

293 postova

546 komentara

279 logiranih korisnika

Trenutno

8 blogera piše komentar

25 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

impressum

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se