Lepa Protina Kći

Ovu pjesmu je zaželjela jedna mlada djevojka koja mi nije rekla ime bloga! Ovo je spot koncerta Đorđe Balaševića u Puli! Možda si i bila tamo! Mislim na koncertu! Nego da ju malo opišem! Ima crnu kratku kosu sa crvenim repićem. Voli sve što mladi vole.....a to je momak, ekipu sa faxa, (bubu i
rea-psi),....izlaske, putovanja, temperamentne osobe, zabavne, spremne na svaku za.....ciju (zezanciju) ,obožavam Balaševića i njegove pjsme a onda ujedno i sve koji ga slušaju. A ima i nešto što ne voli! Ne voli licemjerne ljude, promoćudne, ne sluša cajke, narodnjake, techno, a sve ostalo je u igri. Obožavam kožne narukvice, drvene naušnice, Rimljanke… itd. Ima još dosta toga a za početak je dovoljno! Eh da i drži se jedne poslovice koja je uredu!
"Ne radi drugome ono što ne bi htio da tebi rade"! Nego poslušajmo Đoku!




- 14:28 - Vaša želja (2) - Totalno nebitno - #

Stairway To Heaven

Ovu pjesmu je zaželjela meni draga prijateljica! Zamislite ovu kombinaciju prelijepa plavuša uz to još i policajka! Zašto je odabrala ovu pjesmu zna ona! Pjesma je lijepa ali dali je ona zaslužila da ide u raj? Hehehe pojma nemam! Možda nam jednog dana i kaže kada otvori blog a do tada ću ja dobiti jezikovu juhu! Ma neću ni to dobiti! Znate zašto? Da vam šapnem? Pstt. nezna kuhati ali nemojte nikome reći! Ma šalim se to vam je vrlo draga osoba koja se voli šaliti na svoj i na tuđi račun! Živi život punim plućima! Juri na sve moguće koncerte! Obožava muziku ali ne onu koju ja stavljam na tigru33! Na njezin repertoar dolaze samo neki kao "Let 3", "Atomsko sklonište" naravno i "Led Zeppelin"… da ne nabrajam jer ne bi sve stalo na blog! Uglavnom pametna žena koja ima malu prelijepu kćerkicu! Muža ne smijem više spominjati jer ću dobiti rigorozne sankcije (hehehe)! Eto draga uživaj u Zeppelinima! Pjesmu sam ti morao ovdje staviti jer je predugačka (traje 11min.)! Ma to ti ionako ne igra ulogu jer svi oni koji dođu na onaj blog posjete i ovaj!

- 02:38 - Vaša želja (3) - Totalno nebitno - #

This Love

Ovu pjesmu je zaželjela Lil Girl! To vam je mlada djevojka iz Virovitice! Sretno je zaljubljena! Najviše voli svog dečka, a poslije njega slijede mobach, prijatelji, voli slatkiše i naravno kao i svi mladi voli dugo spavati! Ima naravno i nešto što nevoli a to su "fufice" iz škole, čitat lektire, pisati testove i naravno matematiku! Sluša sve strano kao npr. Britney, Xtinu, BEP, Fergie ! Toliko o njoj! Ovu pjesmu izvodi Maroon 5! Pjesma je lijepa pa ju možete u miru poslušati!



- 14:27 - Vaša želja (2) - Totalno nebitno - #

By Your Side

Ovu pjesmu je zaželjela Midnnightmadness! To vam je mlada studentica iz okolice Zagreba, koja se trenutno priprema za novu godinu u Rijeci,gdje studira na akademiji PUD-a (sad draga objasni nama neukima koji je to fax)! Kaže kad piše o sebi kao da se otkriva pa nevoli baš puno pisati o sebi! Mirna i staložena osoba koja baš nevoli gužvu! Voli prirodu mir i tišinu. I glazbu jakooo, naravno svaki dan ima terapije glazbom od napornih dana. Uživa u slatkišima! Ja mislim da se lijepo opisala! Nego poslušajmo pjesmu od jedne predivne pjevačice Sade!

- 15:41 - Vaša želja (5) - Totalno nebitno - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>