.malenimoj https://blog.dnevnik.hr/130908malenimoj

srijeda, 12.08.2009.

Polaganim koracima ušla je u dvoranu, većinu prisutnih činila su poprilično starija gospoda. Dobar dan, razvlači svoj prepoznatljiv osmijeh i sjeda uz njoj nepoznatog muškarca. Govorancije, obećanja, predsjedavajući koji malo-malo spušta pogled prema njoj. Danas ima pakleni plan, pokušati ga omesti u njegovom predsjedavanju sjednicom na najgori mogući način....
Nježno se naslanja na naslon fotelje koja kao da je stvorena za njenu igru. Vragoljasto se osmjehujući i vrteći pramen kose namiguje muškarcu kojem postaje jasan njen plan na kojeg bez razmišljanja pristaje.
Ostali sudionici događaja popunili su zadnja mjesta u dvorani, ne mareći ni za njih dvoje niti za predsjedavajućeg.
Otkopčavajući prvi gumb na bijeloj prozirnoj košulji osjećala je kako joj uzbuđenje sve više raste. Voljela je zavoditi muškarce i u tome se cijela predavala. Zrna znoja na čelu predsjedavajućeg, tupi pogled ispod naočala davali su joj veću želju da danas bude baš onako kako je zamislila. Osjećala je uzbuđenje nepoznatog muškarca pokraj sebe, toplinu njegovog tijela uz koje se sve više stiskala. Na tren podigla je pogled, susrela se s njegovim očima u kojima se nazirala velika želja. Bez obzira što je pristao bez ijedne riječi na njenu igru, svakim daljnjim trenutkom znao je da to i nije bila dobra ideja.
Da bi ga umirila, spustila je nježno svoje ruke na njegova bedra, trznuo se. Osjećao je uzbuđuje, toliko, da ga više nije mogao sakriti .... spustio je ruku na dio gdje se nalazi zatvarač. Dotaknuli su se prstima, što je izazvalo još burniju reakciju kod oboje.
Hm, znala je da tako igra neće imati svoju svrhu ali nije ju željela prekidati. Uživala je u sitnim nježnostima i dodirima koje su izmjenjivali, ne mareći za predsjedavajućeg koji nije mogao vjerovati što mu se, upravo ovdje, pred očima događa.
Strast koja ih je obuzimala postajala je sve jača, intenzivnija, svjesni su bili oboje .... Gricnula se za usnu, ne to nije moguće, no samo pogled na muškarca kraj sebe pobio je njena razmišljanja.... željela ga je, negdje u osami sobe, samo za sebe i svoje oči. Sasvim nježno uzela mu je ruku i stavila na svoje koljeno, nije bilo potrebno da išta govori.... Šapnuo joj je nešto na uho i nastavio svoje istraživanje ispod kratke suknje. Obliznula je usne i malčice promijenila položaj, sad već drhtavih nogu. Žarili su je njegovi nježni prsti, osjećala je kao ju napušta pamet, željela je osjetiti njegove prste dugo i neprekidno.... više za njih nije postojao nitko samo njih dvoje..... bez dogovaranja, na iznenađenje zajapurenog i vidno iznenađenog predsjedavajućeg podigli su svoja uzavrela tijela i išetali iz dvorane.

Opusti se, sada smo sami, tiho je izustio zaključavajući vrata svog stana. Podigla se na prste, obavila mu ruke oko vrata, nježno ga ljubeći... nije govorila ništa, samo se prepustila njegovim uzavrelim dodirima usana.....

ps... danas mi baš došlo nešto, sada samo čekam komentar ?????

12.08.2009. u 10:47 • 15 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.