.malenimoj https://blog.dnevnik.hr/130908malenimoj

petak, 06.03.2009.

O čemu pričamo na kavi s najboljom prijateljicom. Za razliku od većine muškaraca ne prepričavamo do u detalje naš sexualni život, koliko često, gdje i kako to radimo, dobro i ono da li to radimo i s nekim sa strane.
Zašto, pitaju se mnogi muškarci?
Iz jednostavnog razloga jer je to nešto što je samo naše. Nije nam potrebno dokazivanje, bahačenje niti detaljna analiza samog sexualnog čina. Uživamo na svoj način, gledajući na iste stvari drugačijim očima nego naši muškići.
Muški ne frkčite nosom .... zar će nas prijateljica drugačije gledati ako joj do u sitnice opišemo kako izgleda jedan sex s mužem, ljubavnikom, prijateljem...
Što je to u muškima da oni vole pričati kako to rade sa ženama, gdje, na koji način, koliko je žena uživala u tome.
Ono što me u jednom razgovoru s jednim blogerom ostavilo bez riječi je spoznaja da valjda ne mislim da prijatelji mog dragog ne znaju kako mi to i gdje sve radimo. Moram priznati da me malo zagolicala ta tema.
Zaista ne vidim potrebu da netko zna da ja sex s malenim vodim u kupaonici na vešmašini, u podrumu, na brzaka u garderobi jer su djeca tu negdje, da nekad traje prije van nego nutra, nekad traje satima(lažem)...koji je smisao toga..
Pričate li vi naravno osim ovdje o svojim domaćim sexualnim uradcima s prijateljima i prijateljicama ....iskrenost molim...

06.03.2009. u 13:38 • 36 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.