UPRAVA


TRENERICE


SASTAVI
Dječji sastav


Kadeti C


Kadeti B


Kadeti A


Juniori C


Juniori B


Juniori A


Seniori


Članice 12./13.


Članice 14./15.IZ MEDIJA
MEDALJE


Državno 2009., solo srebro


Europsko 2009., solo zlato


Državno 2011.,
solo bronca


duo bronca


formacija bronca


Europsko 2011.,
duo srebro


formacija broncaNATJECANJA
SNIMANJE PROMO MATERIJALA


SVEČANOST POVODOM 15. GODIŠNJICE

*************Svetojanske mažoretkinje*************

srijeda, 28.09.2016.

Poštovani čitatelji bloga

Popratni tekst uz album fotografija na službenoj facebook stranici Udruge Svetojanske mažoretkinje i posta na blogu ne sadrži informaciju o tome da su se natjecale mažoretkinje iz Njemačke i Rusije.

Cit. tekst
"...22-25.09.2016. u Vinkovcima održano je 18. Europsko prvenstvo mažoretkinja.
Na prvenstvu se okupilo oko 1000 mažoretkinja u 83 formacija i 155 neformacijskih oblika, ukupno 228 prijavljenih kategorija. Mažoretkinje iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Njemačke, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovenije…"

Informacije su prikupljene sa službenog bloga HMS-a, Biltena 4 Europskog prvenstva mažoretkinja, Bulletin No. 4, stranica broj 3, odjeljak „Heads of missions“ gdje je navedena i Rusija sa predstavnicom Mrs. Inna Voytsekhorskaya.

Priznajemo Njemačka nije imala svog predstavnika na popisu u Biltenu, zahvaljujemo na ukazanom propustu isti je ispravljen. Dogodio se lapsus i na mjesto Njemačke je trebalo pisati Mađarska.

S poštovanjem,
Uprava Svetojanskih mažoretkinja
Administracija službene facebook stranice
Autorica teksta: Nikolina Godrijan


- 12:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 26.09.2016.

„18. EUROPSKO PRVENSTVO MAŽORETKINJA 22-25.09.2016. VINKOVCI“

SVETOJANSKE MAŽORETKINJE

22-25.09.2016. u Vinkovcima održano je 18. Europsko prvenstvo mažoretkinja.
Na prvenstvu se okupilo oko 1000 mažoretkinja u 83 formacija i 155 neformacijskih oblika, ukupno 228 prijavljenih kategorija. Mažoretkinje iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Mađarske, Crne Gore, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovenije…

Na natjecanju Svetojanske mažoretkinje postigle su odlične rezultate:
Formacijskim kategorijama sa 17 djevojaka i to
Seniorke 4. mjesto od 13. formacija seniorki.
Juniorke 5. mjesto od 17. formacija juniorki
Kadetkinje 4. mjesto od 18. formacija juniorki.

Solo juniorka Isabella Amanda Cvitanović 3. mjesto bronca u konkurenciji čak 20 natjecateljica iz cijele Europe.

Kadetski sastav trenira Ana Boričević, a juniorski i seniorski Mateja Baltorinić. Djevojke su trenirale tokom ove godine marljivo i strpljivo kao i za sva dosadašnja prvenstva. Velika pohvala stručnim trenericama na strpljivom treniranju i pripremi djevojaka.

Nakon 18 godina postojanja udruge i kontinuiranog rada te brojnog članstva ovo je veliko priznanje svim članicama, upravnom odboru te zajednici iz koje dolazimo. Osvjetlale smo obraz i potvrdile ukazano povjerenje našem gradu, kraju, Zajednici kulturno umjetničkih udurgra grada Jastrebarsko, Zajednici kulturno umjetnničkih udurga Zagrebačke županije. Veliko hvala našim roditeljima i navijačima, onima koji su uz nas tokom cijele godine i podržavaju naš rad

Prvenstvo je započelo u petak natjecanjem u neformacijskim oblicima. Subota svečani prijem te otvaranje prvenstva i natjecanje u defileu. Nedjelja je ostala rezervirana za koreografije koje su djevojke otplesale do popodnevnih sati te željno iščekivale proglašenje.

Suci 18. Europskog prvenstva su;
Mihai Kiss (Rumunjska), Marija Sremić (Hrvatska), Severine Desmacon (Francuska), Jasna Blaj (Slovenia) , Vjekoslav Perić (BIH) , Tonka Matić (Croatai) – delegat, Marija Topić Ramljak (BIH) – starter, Ivana Čorić (Hrvatska) – glavni računalni operater.

Dopredsjednica naše udruge i dopredsjednica Hrvatskog mažoret saveza Mateja Baltorinić predstavnica je Hrvatskog mažoret saveza na ovom Europskom prvenstvu.

Naša članica Margareta Celić počela je s odrađivanjem pripravničkog staža pri Hrvatskom mažort savezu sa svojim sucem mentorom Marijom Sremić.

*SUBOTA 01.10.2016. AUDICIJA OŠ. LJUBO BABIĆ
01.10.2016. ispred Osnovne škole Ljubo Babić održavamo AUDICIJU za nove članice i ovim putem pozivamo sve djevojke i djevojčice od 4 do 25 godina da nam se pridruže i zaplešu svoje prve mažoret korake u odori boje ciklame.
REZULTATI
18. EUROPSKOG PRVENSTVA MAŽORETKINJA

SENIORSKE FORMACIJE ŠTAP (13 formacija)
1. Radeče (SLO)
2. Zagreb (HR)
3. Trebnje (SLO)
4. Jaska (RH)

JUNIORSKE FORMACIJE ŠTAP (17 formacija)
1. Zagreb (HR)
2. Trebnje (SLO)
3. Sevnica(SLO)
4. Široki Brijeg (BiH)
5. Jaska (HR)

KADETSKE FORMACIJE ŠTAP (18 formacija)
1. Zagreb (RH)
2. Sevnica (SLO)
3. Široki Brijeg (BiH)
4. Jaska (RH)

(*Zapisani na proglašenju, službeni na Blogu Europskog mažoret saveza)

ISABELL AMANDA CVITANOVIĆ BRONČANA MEDALJA SA 18. EUROPSKOG PRVENSTVA U VINOKOVCIMA 2016.

Isabella Amanda Cvitanović članica je Udruge Svetojanske mažoretkinje od 2010.
Svoje prve mažoret korake otplesala je u kadetskom sastavu, a trenutno pleše u prvom juniorskom sastavu kao stalna članica, marljiva i redovita na treninzima.
Isabella je na Državnom prvenstvu u Zagrebu osvojila srebrnu medalju te se plasirala na europsko prvenstvo u Vinkovce. Svoju medlaju potvrdila je i opravdala europskom broncom na ponos udruge, grada Jastrebarsko te Hrvatskog mažoret saveza.
Dosadašnji rezultati u neformacijskom obliku solo juniorke:
2016. Europsko prvenstvo Vinkovci 3. Mjesto bronca
2016. Državno prvenstvo Zagreb 2. Mjesto srebro
2015. Europsko prvenstvo Francuska 4. Mjesto
2015. Državno prvenstvo Zadar 2. Mjesto srebro
- 08:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 06.09.2016.

AUDICIJA!!!


Subota; 17.09.2016. i 01.10.2016 u 17.00 sati ispred Osnovne škole Ljubo Babić održat će se audicije za upis novi članica.
"Neka i tvoj osmijeh krasi odoru boje ciklame" Za djevojke od 4 do 25 godina. Vidimo se!!!
Za sve dodatne informacije upit uputite u inbox i na e-mail adresu svetojanskemazoretkinje@gmail.com.


- 10:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.05.2016.

„20. DRŽAVNO PRVENSTVO MAŽORETKINJA 22.05.2016. ZAGREB“SVETOJANSKE MAŽORETKINJE VICEPRVAKINJE HRVATSKE

22.05.2016. u Zagrebu održano je 20. Državno prvenstvo mažoretkinja.

Na prvenstvu se okupilo oko 500 tinjak mažoretkinja u 47 formacija i 27 neformacijskih oblika.

Predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar Kitarović, pokroviteljica je XX. Državnog prventstva. Ovo pokroviteljstvo je priznanje za naš Savez, te velika motivacija, ali i obveza. Predsjednica je napisala: "Imam zadovoljstvo prihvatiti pokroviteljstvo nad održavanjem navedene manifestacije, koja će, uvjerena sam, pridonjeti afirmaciji Hrvatskog mažoret saveza. ujedno Vam želim uspjeh u organizaciji, a sudionicima odlične rezultate".

Na natjecanju Svetojanske mažoretkinje postigle su odlične rezultate:
Formacijskim kategorijama sa 17 djevojaka i to
Seniorke 2. mjesto
Juniorke 2. mjesto
Kadetkinje 2. mjesto

Neformacijski oblici;
Solo seniorke Martina Mahovlić 3. mjesto bronca
Solo juniorke Isabella Amanda Cvitanović 2. mjesto srebro
Solo juniorka Helena Tkalčić 3. mjesto bronca
Par juniorke Aleta Jurkovac i Leona Jerčinović 1. mjesto zlato
Solo kadetkinja Dalia Belan 4. mjesto
Solo kadetkinja Laura Tkalčić 1. mjesto zlato
Par kadetkinje Nika Novosel i Lea Reb 1. mjesto zlato

Naše članice nenatjecateljskih timova djevojčice od 4 do 8 godina sudjelovale su u „Prvom koraku“ pokazale što znaju i prvi puta doživjele pravu natjecateljski atmosferu.

U kategoriji seniorke formacije štap dodjeljuje se poseban godišnji status brončani, srebrni i zaltni s obzirom na broj osvojenih bodova. Naše seniorke natječu se na državnom prvenstvu od samog osnivanja udurge 1998. godine kada su prvi put nastupile u Crikvenici. Seniorskom sastavu na ovom državnom prvenstvu dodjeljen je „Zlatni status“ i naše seniorke su zlatne mažoretkinje 2016. godine. Zlatni status u Hrvatskom mažoret savezu uz Svetojanske mažorektinje imaju i Zagrebačke. Srebrni status dobile su Klinčaselske i Karlovačke, a brončani Klub mažoretkinja Sesvečanke i mažorektinje otoka Ugljana.

Odličnim rezultatima na državnom prvenstvu plasirale smo se na Europsko prvenstvo mažoretkinja od 23 do 25 rujna koje se ove godine održava u našoj državi i vrlo smo ponosne na domaćine grad Vinkovac i Vinkovačke mažorektinje. Predstavljat ćemo grad Jastrebarsko i Svetojanski kraj među najboljim europskom mažoret sastavima u formacijskim i neformacijskim kategorijama.
Kadetski sastav trenira Ana Boričević, a juniorski i seniorski Mateja Baltorinić. Djevojke su trenirale tokm ove godine marljivo i strpljivo kao i za sva dosadašnja prvenstva. Velika pohvala stručnim trenericama na strpljivom treniranju i pripremi djevojaka. Posebno smo sretne jer su i naše neformacije osvojile medalje neka su uzor i poticaj svim malim i velikim mažoretkinjama u budućnosti.

Naša udruga Svetojanske mažoretkinje s ovog se državnog vratila sa medaljama u svim kategorijama mažoret plesa sa štapom. Nakon 18 godina postojanja udruge i kontinuiranog rada te brojnog članstva ovo je veliko priznanje svim članicama, upravnom odboru te zajednici iz koje dolazimo. Osvjetlale smo obraz i potvrdile ukazano povjerenje našem gradu, kraju, Zajednici kulturno umjetničkih udurgra grada Jastrebarsko, Zajednici kulturno umjetnničkih udurga Zagrebačke županije. Veliko hvala našim roditeljima i navijačima, onima koji su uz nas tokom cijele godine i podržavaju naš rad

Prvenstvo je započelo Prvim korakom natjecanjem namlađih članica, usljedio je svečani prijem te otvaranje prvenstva. Defile te koreografije djevojke su otplesale do popodnevnih sati te željno iščekivale proglašenje.

Suci XX. Državnog prvenstva su; glavni sudac IDCU Alen Šćuric Internacionalni superior sudac sa delegatskim statusom, DCU Silva Bakija Superior sudac da delegatskim statusom, IDCN Internacionalna viša sutkinja sa delegatskim statusom Marija Topć Ramljak, Internacionalne sutkinje Marija Sremić i Valentina Kontek, nacionalne sutkinje CL Marija Zajec i Mateja Baltorinić te delegat Maja Žigman Internacionalna viša sutkinja sa delegatskim statusom. Predsjednica sudačkog odobora Ivana Borgudan. Sudački pripravnici CA Katarina Zibar, Valentina Žugaj, Adrijana Župljanin.

Ovom prilikom velika nam je čast spomenuti da su naše članice, Anitu Celinščak , Margaretu Celić i Valentinu Tončić koje su početkom godine uspješno završile sudački tečaj za suca mažoret plesa te su sada sa statusom suci pripravnici pri Hrvatskom mažoret savezu. Anita i Margareta su završile i temeljnu trenersku školu za licencirane trenerice mažoret plesa

Upravni odbor i sve naše članice ponose se našom dopredsjednicom i trenericom Matejom Baltorinić. Mateja je početkom godine na skupštini Hrvatskog mažoret saveza zaslužila povjerenje članica saveza te je izabrana za dopredsjednicu Hrvatskom mažoret saveza.
Članica je naše udruge od samog osnivanja 1998. Godine te aktivno pleše do 2011.
Nakon trenerske škole koju je završila 2007. Trenerica je i koreograf juniorskog i seniorskog sastava. Ove godine odradila je sudačko pripravništvo te je sada statusa nacionalnog suca mažoret plesa. Ove godine uložila je iznimno mnogo napora u organizaciju državnog prvenstva zajedno sa Upravnim odborom HMS-a što je i prepoznato. Mateja Baltorinić dobitnica je nagrade „Maestro Karlo Benko“ za najveći osobni doprinos Hrvatskom mažoret savezu u 2016. Godini.

Savez čine mnoge udruge mažoretkinja te svake godine doprinose za razvoj saveza , ove godine Priznanje za najveći doprinos mažoret plesu „Stanko Mazor“ dobile su Vinkovačke mažoretkinje.

S poštovanjem,
Upravni odbor Svetojanskih mažoretkinja


REZULTATI
XX.DRŽAVNOG PRVENSTVA MAŽORETKINJA

SENIORSKE FORMACIJE ŠTAP
1. ZGB – Zagrebačke
2. JAS – Svetojanske mažoretkinje mažoretkinje
3. KCS – Klinčaselske mažoretkinje
4. KAR – Karlovačke mažoretkinja
5. SES – Klub mažoretkinja „Sesvećanke“
6. KAL – Mažoretkinje otoka Ugljana
7. KTR – Mažoretkinje Kotoribe
8. BNM – Biogradske mažoretkinje
9. VTC – Mažoretkinje gradske glazbe Virovitica
10. SLU – Slunjske mažoretkinje (smotra)


JUNIORSKE FORMACIJE ŠTAP (11 formacija)
1. ZGB – Zagrebačke mažoretkinje
2. JAS – Svetojanske mažoretkinje
3. KAR – Karlovačke mažoretkinja
4. GBP – Mažoretkinje grada Grubišnog Polja
5. GLI – Udruga mažoretkinja „Glinske banice“
6. BNM – Biogradske mažoretkinje
7. LEK – Lekeničke mažoretkinje
8. NIN – Udruga Ninske mažoretkinje
9. VTC – Mažoretkinje gradske glazbe Virovitica
10. DAR – „Impress“ mažoretkinje Daruvar
11. BSC – Belišćanske mažoretkinje (smotra)


KADETSKE FORMACIJE ŠTAP (14 formacija)
1. ZGB – Zagrebačke mažoretkinje
2. JAS – Svetojanske mažoretkinje
3. SES – Klub mažoretkinja „Sesvećanke“
4. KCS – Klinčaselske mažoretkinje
5. KAR – Karlovačke mažoretkinje
6. GBP – Mažoretkinje grada Grubišnog Polja
7. VKC – Vinkovačke mažoretkinje
8. ZAD – Udruga Zadarske mažoretkinje
19KAL – Mažoretkinje otoka Ugljana
10. GLI – Udruga mažoretkinja „Glinske banice“
11. VTC – Mažoretkinje gradske glazbe Virovitica
12. DAR – „Impress“ mažoretkinje Daruvar
13. KAR – Karlovačke mažoretkinje (b sastav smotra)
14. MAR – Marinske mažoretkinje (smotra)
*Rezultati su zapisani na proglašenju. Službene rezltate objavljuje Hrvatski mažoret savez
- 23:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 30.04.2016.

Dan plesa u Jaski!

30.04.2016. "Ples za dječji smijeh"


- 19:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.04.2016.

Nenina utrka

17.04.2016. održana Nenina utrka u organizaciji OK.Jelen. Seniorke uveličale svečanu dodjelu priznanja i odličja.

- 23:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.04.2016.

Skupština Europske mažoret asocijacije i Skupština hrvatskog mažoret saveza

EMA: U Karlovcu 9.04.2016.održana je skupština Europske mažoret asocijacije na kojoj je nazočila i naša dopredsjednica Mateja Baltorinić ujedno i dopredsjednica HMS-a. Skupština je prihvatila kandidaturu grada Vinkovaca za organizaciju Europskog prvenstva za 2016. godinu.

HMS: U Slunju 10.04.2016. održana je Skupština Hrvatskog mažoret saveza. Državno prvenstvo mažoretkinja održat će se u Zagrebu 22.05.2016.


- 23:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 09.04.2016.

Najbolji sportaši grada Jastrebarsko

U subotu 09.04.2016. U organizaciji Sportske zajednice u dvorani Glazbene škole Jastrebarsko održano je svečano proglašenje i izbor najboljih sportaša grada Jastrebarskog za 2015. godinu.
Protokol su uveličale naše seniorke.
Čestitke svim sportašima i puno uspijeha!!!


- 23:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 05.03.2016.

5. GODIŠNJI KONCERT SVETOJANSKIH MAŽORETKINJA

5. GODIŠNJI KONCERT SVETOJANSKIH MAŽORETKINJA

Vrijeme brzo prošlo je, peti u nizu godišnji koncert došao je,
Od devetog mjeseca trenirat nismo stale kako bi plesne korake pokazat znale,
Plesni spektakl očekuje Vas zato dođite i pogledajte nas!

Dragi naši roditelji, bake i djedovi, prijatelji i navijači, pozivamo Vas na 5. Godišnji koncert Svetojanskih mažoretkinja!
Mjesto radnje: Dvorana srednje škole Jastrebarsko
Vrijeme radnje: 19.3.2016. u 19 sati

Vaše Svetojanske mažoretkinje!- 18:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 07.02.2016.

Fašnik u Jaski

07.02.2016.

- 20:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 30.01.2016.

Maskenbal u Svetoj Jani

30.01.2016.


- 23:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 29.01.2016.

90. obljetnikca NK JASKE


- 21:51 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 12.12.2015.

12.12.2015. Klinča sela Božićni koncert- 23:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 05.12.2015.

05.12.2015. Stupnik Božićni koncert- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 28.11.2015.

Godišnja skupština SM

28.11.2015. Održale smo našu redovnu godišnju skupštinu. Iznesena su izviješća i pregled aktivnosti i rada za 2015. te plan za 2016. Zahvaljujemo svim članicama, gostima i roditeljima na dolasku. Nadamo se uspješnoj 2016. mažoret godini.


- 23:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

< rujan, 2016  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Rujan 2016 (3)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (4)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (1)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (2)
Studeni 2015 (5)
Listopad 2015 (5)
Rujan 2015 (4)
Kolovoz 2015 (7)
Srpanj 2015 (5)
Lipanj 2015 (7)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (6)
Ožujak 2015 (5)
Veljača 2015 (4)
Prosinac 2014 (2)
Studeni 2014 (3)
Listopad 2014 (1)
Rujan 2014 (2)
Lipanj 2014 (2)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (3)
Ožujak 2014 (6)
Veljača 2014 (3)
Siječanj 2014 (4)
Prosinac 2013 (5)
Studeni 2013 (4)
Listopad 2013 (4)
Rujan 2013 (2)
Kolovoz 2013 (2)
Srpanj 2013 (4)
Lipanj 2013 (7)
Svibanj 2013 (8)
Travanj 2013 (8)
Ožujak 2013 (6)
Veljača 2013 (7)
Siječanj 2013 (4)
Prosinac 2012 (11)
Studeni 2012 (6)
Listopad 2012 (6)
Rujan 2012 (7)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (1)
Lipanj 2012 (9)
Svibanj 2012 (11)
Travanj 2012 (5)
KONTAKT
e- mail: svetojanskemazoretkinje@gmail.com
Nikola Ivčec: 098/904-0525
Mateja Baltorinić: 098/9339-185

Broj posjetitelja od 15.05.2012.
Hit Counter

Posjetitelji su iz:O nama
**
Članak na Wikipediji
Svetojanske mažoretkinje osnovane su 1998. godine, među prvima u Hrvatskoj, na inicijativu gospodina Nikole Ivčeca. Osnivačka skupština održana je 5.4.1998. godine u Društvenom domu u Gorici Svetojanskoj. Prvo Državno prvenstvo na kojem smo sudjelovale u natjecateljskom djelu bilo je treće državno prvenstvo u Crikvenici 1999. godine; od tada smo sudjelovale na svim Državnim i Regionalnim natjecanjima.

Svetojanske mažoretkinje registrirani su sastav mažoret plesa za područje grada Jastrebarskog u okviru HMS-a, koji obuhvaća 52 mažoret sastava iz cijele Hrvatske.

Osvojenim 5.mjestom na 8. Državnom prvenstvu u Osijeku ostvarile smo pravo sudjelovanja na svom prvom Europskom prvenstvu u Jastrebarskom. Sudjelovanje i postignut uspjeh ponos je svih stanovnika jer smo tako promovirale jaskanski kraj i ušle u povijest Europskog mažoret saveza.

Svetojanske mažoretkinje ovoga trena broje 110 članica.


ČLANOVI UPRAVE:
Predsjednik: Nikola Ivčec
Dopredsjednica: Mateja Baltorinić
Tajnica: Silvana Godrijan
Blagajnica: Margareta Celić
Ostali: Nikolina Godrijan, Ana Drašković, Matea Leščić, Kristina Srmeg


TRENERICE:
Seniorke: Mateja Baltorinić
Juniorke: Mateja Baltorinić
Juniorke (2. sastav): Ana Drašković
Kadetkinje: Ana Drašković
Kadetkinje (2. sastav): Ines Dolanjski
Kadetkinje (3. sastav): Matea Lovasić i Josipa Lovasić
Dječji sastav: Margareta Celić, Nikolina Godrijan,


REZULTATI 2010.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 5. mjesto
-juniori: 3. mjesto
-seniori: 3. mjesto
-duo seniori: 2. mjesto

DRŽAVNO PRVENSTVO
-kadeti: 6. mjesto
-juniori: 5. mjesto
-seniori: 4. mjesto
-duo seniori: 6. mjestoREZULTATI 2011.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 3. mjesto
-seniori: 2. mjesto
-solo seniori: 1. mjesto
-duo seniori: 2. mjesto

DRŽAVNO PRVENSTVO
-kadeti: 6. mjesto
-seniori: 3. mjesto
-solo seniori: 3. mjesto
-duo seniori: 3. mjesto

EUROPSKO PRVENSTVO
-seniori: 3. mjesto
-solo seniori: 5. mjesto
-duo seniori: 2.mjestoREZULTATI 2012.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 5. mjesto
-juniori: 4. mjesto
-seniori: 2. mjesto
-solo juniori: 3. mjesto

DRŽAVNO PRVENSTVO
-kadeti: 4. mjesto
-juniori: 9. mjesto
-seniori: 4. mjesto
-solo seniori: 4. mjesto
-duo seniori: 5. mjesto


REZULTATI 2013.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 3. mjesto
-juniori: 4. mjesto
-seniori: 2. mjesto

DRŽAVNO PRVENSTVO
-kadeti: 4. mjesto
-juniori: 5. mjesto
-seniori: 4. mjesto

REZULTATI 2014.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 2. mjesto
-juniori: 3. mjesto
-seniori: 2. mjesto

DRŽAVNO PRVENSTVO
-kadeti: 4. mjesto
-juniori: 4. mjesto
-seniori: 3. mjesto

REZULTATI 2015.:
REGIONALNO PRVENSTVO
-kadeti: 2. mjesto
-juniori: 2. mjesto
-seniori: 2. mjesto

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se