subota, 01.12.2007.

Party... part 1.

IZ PROŠLOG POSTA: Saznala sam što je bilo onaj dan kada sam se onesvjestila. I opet sam napravila glupost, ko i uvijek...

... petak ...

Ustala sam se sa grčevima u desnoj nozi. Otkidali su. Otišla sam do Madame Pomfey i dala mi je nekakve tablete i naravno, ne smijem piti alkohol. Kud baš danas kada je party. Jebat ga! Ma... Curama su na pameti bile samo odjevne kombinacije i tipovi s kojima ce ići. Ja sam već znala što ću obući i skim ću ići. Da napomene- taj tip NIJE Michael! E, a nije ni Ian. Will je. Znate... Onaj koji na prvi pogled djeluje umišljeno, ali je zapravo super tip. Zamolio me da idem s njim jer ne želi ići s osobama koje ne poznaje, a svi su mu stranci, osim mene i par djevojaka koje su zauzete. Daklem, idem s Willom. S njim sam cijeli dan hodala po Hogwartsu. I znate šta... Strašno je simpatičan kada ga upoznate. I imamo puno toga zajedničkog.
Uglavnom... Danas je bila tolika strka. Profesori su iz dana u dan sve nemilosrdniji. Svi su nam dali zadaće. Ko zna zašto (možda su čuli za naš party, XD)! No, uglavnom. Kada sam došla u sobu, skoro me opalio srčani. Leda je cijelu sobu napunila stvarima koje je izvadila iz svog ,ali i mog ormara. Kreveti su se jedva nazirali ispod hrpe odjeće koja se nalazila na njima, a Leda je isprobavala svaki komad odjeće ne bi li našla savršenu kombinaciju za Wenta. Sva je smotana od kad su zajedno, ali nek joj je. Kad je već sve bilo vani i ja sam potražila nešto za obući za večeras. Uzela sam crnu majicu dugih rukava, uske, crne, poderane traperice koje sam ugurala u crne, viskoe čizme. Leda je još uvijek prevrtala odjeću sad već pomalo iznervirana. Shvatila sam da je bolje da joj pomognem ako ne želim da dobije slom živaca. Na kraju smo došle do zaključka da je najbolje da obuće svoje izlizane traperice, moju crvenu majicu koja otkriva cijela leđa i crne cipelice. Sva oduševljena otišla je pod tuš, a ja sam otišla potražiti Willa da se dogovrimo kad ćemo se naći. Baš kad sam izlazila iz Willove spavaonice usput mu dobacijući još nešto, Michael je prošao pored. Samo je preokrenuo očima i nastavio dalje, (uh ako ga ja jednom ne udarim.)

ja: Leda! Leda! Daj otvaraj više!-kucala sam po vratima kupaonice jer je za pola sata počinjao party a se još nisam ni počela spremati kad je Leda okupirala kupaonicu
Leda: Evo još 10 minuta i vani sam.-vikala je
ja: 10 minuta! Pa jesi ti pri sebi, I JA SE MORAM SPREMITI! 20 minuta mi neće biti dovoljno. -vikala sam iz petnih žila, a Stephanie se samo smijuljila. «Nemoj da se sad na tebi osvetim, kad do nje ne mogu»-priprijetila sam joj i bacila jedan otrovan pogled, što je kod nje izazvalo još više smijanja.
Leda: Mary! Kolko je sati?-upitala je histerično
ja: 19.37. Što znači da za 23 minute moramo biti u društvenoj jer počinje party!
Leda: Uh, pa to mi neće biti dovoljno!-viknula je i po zvuku koji je dopirao iz kupaonice, srušila vjerojatno svu kozmetiku na pod
ja: Tebi neće biti dovoljno?! Ja se još nisam ni počela spremati! De izlazi više!-nisam više mogla izdržati. Uzela sam štapić u ruke i razvalila vrata. Sad će morati izaći.
Leda: Ej pa jesi ti normalna!-izašla je konačno iz kupaonice izgledajući odlično. Što ne umanjuje činjenicu da se sad ja moram žuriti.
ja: Naravno da sam normalna, ali trenutno sam u žurbi. Pa ako ne zamjeraš…-odgovorila sam pomalo cinično i ušla u kupaonicu, koja je sad bila toliko u neredu da sam jedva došla do tuša. Kad sam se konačno spremila bila je točno minuta do 8.
Stephanie: Uh šta si brza! Ja to ne bi stigla.-nasmijala se
ja: Ni ja nisam vjerovala da ću stići, ali kad nisam imala izbora.


Tu sam uputila pogled Ledi, koja je usnama samo oblikovala riječ Sorry. Morala sam se nasmijati, a zatim smo izašle iz spavaonice. Društvena je bila skroz drugačija, i već puna ljudi. Ugledala sam Willa i prišla mu.

Will: Ej, izgledaš odlično!-rekao je i stavio ruku na moje rame
ja: Pa s obzirom na vrijeme koje sam imala za spremanje, ne mogu reći da loše izgledam.-nasmijala sam se, a zatim samo nas dva krenuli prema stolu sa pićem.
Will: Da ti natočim?-podigao je bocu plamenviskija
ja: Rado, ali ne smijem, tablete..-rekla sam i pogledom prošla preko društvene. Nisam mogla ne primijetiti Wenta i Ledu, koja je cvjetala kad joj je Went poklonio ružu.
Haley: Ej! Izgledaš super!-rekla je veselo držeći čašu tekile u ruci
ja: Što vam je svima danas. Ništa posebnije ne izgledam nego inače.-bila sam u čudu
Haley: Ma ne govorim tebi!-nasmijala se i uputila pogled Willu.


Vidjela sam da mu ne smeta Haleyn kompliment pa sam ih ostavila same i povukla se na svoju stranu. Stala sam pored prozora i gledala kako padaju pahuljice snijega. Djelovalo je tako romantično, ali mi se istovremeno i bljuvalo od tog prizora. Nekada sam uživala, ali kada se sjetim koje sam sranje napravila jučer, sve me tjera na bljuvanje. Svaki slatki prizor... Zato sam i odlučila da ću se opustiti. Uzela sam čašu plamenviskija... I još jednu... Pa još jednu... Kada sam popila 5, popela sam se sa Stephanie na stol pa smo plesale. Dečki su ispod nas uživali. Isplazili su jezike i slinili, XD (kako se danas može lako manipulirati s dečkima)... Zatim nam se i Leda pridružila, dok ju je Wentworth gledao sa zločestim pogledom. A zatim nam se i on pridružio i plesao oko Lede. Njegov primjer su slijedili i drugi. Stephanie je plesala s nekim Hufflepuffom s naše godine, a ja sam s Ianom. Normalno, ruke su nam bile posvuda, kako i ne bi bile. Malo po kosi, malo po vratu, obrazima, leđima... Kada sam spustila ruke niže, Ian se zacrvenio, a u publici se u trenu stvorio Michael sa svojom „pratiljom“ i popeo točno pored mene na stol. Počeo je plesati s onom glupom Slytherinom kao što sam ja plesala s Ianom. Zgrabio ju je leđa i privio uz tebe. Ja sam Ianu prolazila po kosi i stavila mu ruke oko vrata. Michael je napravio isto to. Zatim sam se ja okrenula prema njim, tj okrenula leđa Ianu, koji me uhvatio za bokove (nadam se da znate kako smo si blisko bili, XD). Michael tada popizdio, uhvatio me za ruku i odveo u njegovu sobu.

Michael: Pa dobro jesi ti normalna?
ja: Ja? Da, jesam. Al nisi ti prava osoba koja bi trebala pitati to pitanje.
Michael: Molim?
ja: Joj daj molim te... Stalno oko sebe imaš onu kurvu iz Slytherina.
Michael: Ona barem zna iskoristiti moje prednosti.
ja: A ti ih kao imaš?
Michael: Da. I hvala bogu pa ih ti nećeš nikada upoznati.
ja: I bolje... Ne trebam nekoga poput tebe. Jebale te te tvoje predivne oči i predobra kosa i to prejebeno dobro tijelo i taj preseksi glas i sva ta usrana pamet koju imaš i to što te volim...


P.S. Oprostite na tolikom ne pisanju. Znate ono... Skola... Srednja... Pff... I ovak zivot... Mal je bilo naporno. Puno uspona i padova u posljednjih mjesec dana. Hvala Bogu vise uspona nego padova. Za ovaj post je jednim dijelom bio inspiracija jucerasnji party na kojem sam bila i bilo je predobro!
POSEBNA ZAHVALA LEDI KOJA MI JE NAPISALA POLA POSTA!! Ljube, volim te puno puno puno!!!

EDIT: E i da, zaboravih reci... Sad ce i novi dizajn (opet, da da) jer ce se prica sad mijenjati, tj ja u njoj cu se mijenjati, a i bit ce odraz mog sadasnjeg emocionalnog stanja, XD

/ 14:30 / Komentiraj (15) / Printaj / # /

<< Arhiva >>