Image Hosted by ImageShack.us
...svakoj pjesmi dodje kraj, zar zato ne treba uzivat u glazbi?... - † Angel Dust † - Blog.hr A iduζe odmah ispod "
" nakon
<Image Hosted by ImageShack.us>

utorak, 13.02.2007.

...svakoj pjesmi dodje kraj, zar zato ne treba uzivat u glazbi?...

zaputilo se malo dite u veliki grod :)
dozivjelo je svega...ali pisat ce o onim veslim dogadjajima.

prekrasno je spoznat da se netko osjeca kao ti, da s nekim mozes sjedit i pricat o svemu jer znas da te nece krivo shvati...jer te dozivljava na neki poseban nacin. i tebi je drago zbog tog. jer si dozivjela nesto neobicno s tom osobom. u kratkom vremenu skuzite koliko ste zapravo slicni i od tada stvari drugacije krenu. prekrasan je osjecaj biti u takvom drustvu...imat prijatelja s kojim nemas nikakav fizicki kontakt, kojeg nikada nebi tako gledala, pa ni onda...vama su druge stvari jace od toga... rijeci su savrsenstvo stvarnosti. i onda opet imas volju za prijateljstvom nadajuci se da ti ga nitko nece ukrast, da ga nitko nece krivo shvatit. prekrasno je kada i suza zastane samo jer su rijeci odstranile bol u tom trenutku...jer ti netko ulijeva nadu za nesto njemu ne bitno..bitno samo zato jer je i tebi to bitno.jer ti se posveti ni iz kakve sebicne koristi, samo iz one iskrene ljubavi da se osjecas bolje.

i onda spoznas da ima jos ljudi koji te brutalno vole... :)
sretnes ih na trgu, ne vidis nikog oko sebe, samo vas. i zagrlis to malo stvorenje...uzivas gledajuci kako hoda ispred tebe, hehe..
odes kod njih u sobu gdje vrijeme stane, ali s nama se pokrece...gdje bi svaki metar mogao promatrat satima.. ali kada udjes jednostavno se posvetis necem bitnijem. ponekad vidis duplo :D ali si trijezan...vidish mishokose male stvorove oko sebe dok u polusnu pokusavas lezat na krevetu, slatko. dok ti nedaju mira i brutalno te pokusavaju silovat...hehe.
onda ti ostane mala uspomena na njega, mala uspomena koja ti puno znaci, koja ce te podsjecat na neko lijepo vrijeme kada budes tuzna...ali znat ces da su to samo sjecanja.

i vidis jos jednog stvora...pravog andjela. nekog tko ti ne dopusta da dopres do njega...netko tko je u tvom svijetu tako neobican. ali ga volis. volis ga na jedan poseban neshvatljiv nacin..onda skuzis da se nikada nisi dovoljno trudila da dopres do njega onoliko koliko bi htjela. i osjecas se jadno i povrsno zbog toga...i upoznas njegovu bolju polovicu koja je nesto jako slatko i umiljato, njegov smisao zivota. ali osjecas da on ima i dalje nesto za tebe, samo nikako da se dokopas toga. pomozi mi...

ali znas da na svijetu naajvise volis nesto najposebnije, netko s kime mozes nadokadjivat recenice kada on nezna kako bi ju zavrsio. netko uz koga si spoznala sto je ljubav, koga jedinog na ΄onaj΄ nacin mozes dozivjet. i taj netko nece ovo procitat, ali ti ga neizmjerno cijenis. i sama znas da grijesis ali uz njega poznajes previse lijepih trenutaka da bi ruznima bilo mjesta, da zasluze bilo kakvu paznju.
eto s ovim lijepim rijecima zavrsavam ovaj post...

laku noc

- 00:05 - Komentari (73) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>